McAfee

Trustpilot score:
Gratis uitproberen Ga naar website

McAfee Betrouwbaarheid en veiligheid

Zoals vermeld in het gedeelte over functies, is Mcafee -antivirussoftware over het algemeen zeer betrouwbaar en, in de meest recente test, beter dan de industriestandaard. Volgens gebruikstests geldt hetzelfde voor de bruikbaarheid van het product. Zonder valse detecties van legitieme software als malware ligt de McAfee-antivirus mijlenver voor op het industriegemiddelde (vijf uit een mogelijke 1.328.235). Dit zorgt voor een geweldige gebruikerservaring en een verfrissende afwezigheid van op onjuiste wijze markeren van onschadelijke software, wat maar al te vaak voorkomt bij antivirusproducten. De gebruikersinterface van het product is zeer eenvoudig en gemakkelijk te navigeren, in tegenstelling tot andere antivirussoftware met goede functies.

McAfee Functies

Mcafee is gevuld met geweldige functies, van het veilig opslaan van wachtwoorden tot het permanent verwijderen van gevoelige bestanden. Het product voelt en gedraagt zich als McAfee en slaat geen functies over die de gebruiker beschermen tegen online bedreigingen, maar gaat zelfs zover dat het een functie inbouwt die voorkomt dat u malware en SPAM verspreidt. Wat betreft de basisfunctionaliteit blijven McAfee-antivirusproducten goed scoren bij vergelijkende organisaties. In een recente test van AV TEST (een gerespecteerde organisatie in de antivirusmarkt) pikte het nieuwste McAfee-product 98,1% van nieuwe malware en 99,9% van bestaande malware op.

McAfee Ondersteuning en klantenservice

Als u ondersteuning nodig hebt, is dit relatief eenvoudig te krijgen. U kunt kiezen tussen chathulp, e-mailondersteuning en telefonische ondersteuning, allemaal 24 uur per dag beschikbaar. Tijdens een periode met veel aanvragen hoefden we slechts twee minuten te wachten om via chat-ondersteuning contact te maken met een vertegenwoordiger bij McAfee, zodat we kunnen instaan voor hun beschikbaarheid. Hun ondersteuningsmogelijkheden zijn niet alleen goed voor hulp met het product, het is ook een geweldige manier om uw taalvaardigheden bij te spijkeren, aangezien ze telefonische ondersteuning bieden in tien verschillende landen en vijf verschillende talen, evenals chathulp in meer dan 20 talen

Gratis uitproberen Ga naar website

                                      

TOTAL AV BEVEILIGING….
GRATIS
 
 Ontzettend veilig
 Beginnen is gratis
Support 24/7

Naar website
           
                                       

MCAFEE ALL SAFE PROTECTION
€39,95 P.J.
 
 24/7 klantenservice
 30 dagen-geld-terug-garantie
Uitstekende keuze

Naar website

                               

AVIRA INTERNET SECURITY
€44,95 P.J.
 
 Ook gratis te testen
 AV-Test Gecertificeerd
30 dagen-geld-terug-garantie

Naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%